ONS VERHAAL

In 2008 zijn wij, Pascale & Rinette, gestart met Eindeloos Mode & More. Vanuit onze huiskamer zijn we begonnen met het verkopen van kleding, sieraden en accessoires. We stonden bekend om de gezellige sfeer en onze overheerlijke cappuccino ☕️

In die tijd hebben we ook veel op locatie gewerkt. We reden stad en land af om alle leuke hippe markten en fairs af te gegaan ….de leukste voor ons was toch wel de “swanmarket”. Een lifestyle markt waar een erg divers en creatief aanbod te vinden is. Het heeft een gezellige sfeer met authentieke kraampjes, maar ook heerlijk food trucks en live muziek.

Vanuit onze huiskamer hebben we in 2012, 4 jaar later, een prachtig pand gevonden in het centrum van Tilburg, het Dwaalgebied. Hier waren we erg trots op, het werd nu toch wel serieus… We zijn hier in een kleine winkel begonnen en hebben in deze tijd veel ervaring en inspiratie opgedaan. In de tussentijd hebben we Eindeloos Mode & More in een nieuw jasjes gestoken én big news…. In 2018 zijn we verhuisd naar de overkant, een ruim hoekpand die we al een tijdje op het oog hadden! 

Eindeloos!inMode, met een nieuw logo, een nieuwe naam en een groter pand. Iets wat he-le-maal bij ons past. Eindeloos!inMode is uitgegroeid naar een eigenzinnige boutique in het dwaalgebied van Tilburg. Een winkel waar beleving, mooie samengestelde collecties en betaalbare mode elkaar gevonden hebben. Een winkel waar we erg trots op zijn.

Een mix van stoer & chique. Zelf hebben we een haat-liefdeverhouding met fashion. Stiekem worden we beïnvloed door trends, maar we zijn ook wel zo dat we vooral kijken naar wat ons werkelijk goed staat. We zijn dan ook van mening dat je niet van ALLE trends op de hoogte hoeft te  zijn om goed voor de dag te komen. Bij Eindeloos! staat een mix van stoer en chique centraal. En natuurlijk staat kwaliteit boven alles. 

Scandinavische labels hebben onze voorkeur. Deze stijl vind je dan ook terug in onze selectie aan merken.

Volg je passie en geloof in jezelf, dat is onze motto. Je bent mooi zoals je bent!

Liefs,

Pascale & Rinette